Ронго Донго , Wrongo Dongo
Чудове червоне сухе вино «Wrongo Dongo» створюють із традиційного іспанського сорту винограду Монастрель, вирощеного на бідних крейдяних ґрунтах апелласьйону Хумілья, де панує посушливий клімат зі значними коливаннями денної температури - від 10°С вранці й до 43°С опівдні. Виноградні лози віком 25-35 років висаджено на висоті понад 600 метрів над рівнем моря. У таких складних природних умовах народжуються ягоди з інтенсивним ароматом і концентрованим фруктовим смаком.
Мацерація й алкогольна ферментація сусла відбуваються в ємностях із нержавіючої сталі протягом 15 днів за температури нижче 27°С. Яблучно-молочне бродіння і подальше дозрівання вина також здійснюються в сталевих резервуарах, завдяки чому напій зберігає напрочуд свіжий фруктовий аромат і смак. «Wrongo Dongo» рекомендується пити молодим або протягом 2-3 років з року збору врожаю.