Кава Хауме Серра Брют Натур, J.Garcia Carrion

149.00 грн.

Будь-яка Кава (Cava) виготовляється тільки класичним методом, тобто з вторинною ферментацією в пляшці і ремюажем (поступовим поворотом пляшки з горизонтального у вертикальне положення під час ферментації), а весь процес проходить в підвалах, температура в яких не перевищує 16 °С, щоб отримати дрібні і «стійкі» бульбашки. Деякі зразки Кави можуть виявитися не менш цікавими, ніж знамените Шампанське. Для виробництва використовується купаж з чотирьох сортів Шардоне, Макабео, Шарелло і Парельяда, виноград кожного з яких ретельно відбирається.
Вино має гарну структуру, живий і грайливий смак, з прекрасно збалансованою кислотністю. Аромат інтенсивний, фруктовий, легкий і витончений. Колір блідо-жовтий, світлий і чистий, з безліччю бульбашок.
Вино Кава Хауме Серра Брют Натур, J.Garcia Carrion ідеальне з копченою рибою та ікрою. Подавайте за температури 5 °С.

АРТИКУЛ:
52743
ТИП:
Біле
ЄМКІСТЬ:
0.2 л.
КРАЇНА:
Іспанія
РЕГІОН:
Каталония