Vicente Gandia. Кава Брют Розе0,75
Дане ігристе вино вироблено з сорту винограду Гренаш (Гарнача). Грона з лоз збирають, коли вони досягли максимальної стиглості. Після пресування сік проходить подвійну ферментацію. Витримка здійснюється на дріжджовому осаді. Цей процес займає 9 місяців. Оптимальна температура подачі ігристого вина становить 6-8 градусів. Компанія Вісенте Гандія була заснована в кінці 19 століття. Зараз це один з найбільших виробників вина в Іспанії, який експортує свою продукцію у 85 країн світу. Вони випускають 2 види вин: традиційні та інноваційні, експериментуючи зі складом і виробничими процесами. Вісенте Гандія дотримується біодинамічного методу вирощування лоз.
Смак Vicente Gandia. Кава Брют Розе 0,75 насичений, з виразними тонами житнього хліба, кави і фруктів, що переходить в тривалий післясмак. Аромат витончений, з домінуючими нотками стиглих червоних фруктів. Колір вина рожевий.
Vicente Gandia. Кава Брют Розе 0,75 дуже добре поєднується з легкими закусками, фруктами і десертами.