Тріпл сек, Joseph Cartron
Жозеф Картрон заснував однойменну компанію далекого 1882 року у самому серці Бургундії — у Нюї-Сен-Жорж. Сьогодні створені ним лікери цінуються в усьому світі та застосовуються в таких іменитих закладах як паризький готель Ritz, канський Le Majestic, монакський LOEWS, лондонський ресторан Nobu або сіднейський Water Bar. Triple sec виробляється з ефірних олій солодкого апельсина (сорт пари з Бразилії та Флориди) та гіркого апельсина (бігарадії з Кот-д'Івуару та Сицилії), відібраних із кращих фруктових ферм. Природний аромат гіркого апельсина чудово відновлений у цьому лікері зі свіжим, ефірним ароматом, що має елегантність та витонченість з основним тоном апельсинової цедри. У смаку хороша структура і маслянистість, солодкість, що обволікає, міць і апельсинові цукати.