Don Papa Baroko
Ром Дон Папа Бароко виготовляється на острові Негрос, Філіппіни. Це результат суміші зі старим ромом, отриманим шляхом дистиляції меляси, відомим як чорне золото. Don Papa Baroko витримується кілька років у бочках із американського дуба. Потім майстер купажу вибирає найвиразніші бочки, в яких найкраще розкриваються фруктові та ванільні відтінки. За цим рецептом виходить насиченіший напій. Він набуває гарного бурштинового кольору, п`янкого аромату ванілі та цікавих відтінків цукатів. Смак рому округлий, повний, з нотами цукатів, коричневого цукру, ванілі та обвугленого дуба, що плавно переходять у довгий посмак.
Ром рекомендується вживати у чистому вигляді, з додаванням невеликої кількості льоду чи у складі коктейлів. Температура подавання - 20-22 °C