Paulaner Hefe-Weissbier n/a
Варити пиво Paulaner починають з 1627 року в монастирі Святого Павла поблизу Ауе. Його варили в основному для власного вживання, а залишки продавалися, за що монахи отримували гроші на розвиток монастиря. Набрало пиво популярність серед жителів Мюнхена і прилеглих областей. У цьому не нічого дивного, тому що монахи варили цей напій, відштовхуючись від закону про чистому повному напої, який передбачав застосування лише трьох продуктів: хміль, солод і вода. Реалізація Пауланер пішла вгору, і на виручені кошти монахи змогли вибудувати новий величезний завод по варені пива.
У 1806 році пивоварню продали за мізерну вартість пивоварові Францу Ксаверу Цахерлю, при якому завод став процвітати, і в 1836 році король Людвіг I дав пива Пауланер статус елітного напою.
На сьогоднішній день пивоварня Пауланер може по праву вважатися однією з найдавніших в Баварії зі своїми традиціями і широким асортиментом продукції.
Безалкогольне пиво Paulaner є освіжаючим, відмінною рисою якого вважаються помаранчевий відтінок, пишна піна і м'який смак. Завдяки відсутності фільтрації пиво збагачене вітамінами, мінералами та мікроелементами, а трохи хмелю дає тільки тонку м'яку гірчинку. Дане пиво вкрай цінували баварські королі, за що воно і було нагороджено почесним титулом «баварського шампанського».