
Montevertine 2019, Montevertine GB
7100.00 грн.
Серджіо Манетті був одним із тих, хто вершив супертосканську революцію, одним із перших, хто почав робити вино зі 100% Санджовезе. Манетті обігнав свій час, у той час йому довелося навіть вийти з консорціуму К'янті Класіко і відмовитися від класифікації DOC. Монтевертін слідує традиційній формулі купажування: 90% Санджовезе, 5% Канайоло і 5% Колоріно, які проходять через простий процес виноробства: починається в цементі і триває в дубових бочках протягом 24 місяців. Відповідно до домашнього стилю, який добре зарекомендував себе, вино вирізняється приголомшливою якістю та ясністю фруктів з яскравою вишнею, трояндою, чорною смородиною та ароматним ґрунтом. Ці елегантні результати підтверджують обіцянку Санджовезе.