Ripassa Valpolicella Ripasso Superiore 2018, Zenato
Виробництво вина Ripassa Valpolicella Ripasso Superiore 2018, Zenato тісно пов'язане із найвідомішим вином Вальполічели – Амароне.
Під час вініфікації виноград відокремлюють від гребенів і поміщають у сталеві ємності для мацерації та ферментації протягом 10-12 днів. Після завершення бродіння молоде вино поміщають у великі 54 і 75-літрові ємності, де воно зберігається до лютого, коли засушений виноград пресують для того, щоб отримати Амарон. Молоде вино повільно проходить через мезгу з-під Амароне протягом 7-8 днів при температурі 25-28°C. Вино дозріває 18 місяців у більших 500 літрових бочках та барелях.
Вино Valpolicella Ripasso демонструє аромати чорних фруктів, сушеної малини, шоколаду та спецій. У смаку концентроване, надзвичайно м'яке та бархатисте, з яскравим ароматом червоних фруктів.
Поєднуйте вино з улюбленим м'ясом, приготованим на грилі.