Vigneti Zabu "Chiantari" Chardonnay Terre Sicilia
Vigneti Zabu "Chiantari" Chardonnay Terre Sicilia - сухе біле вино з освіжаючим смаком і насиченим ароматом тропічних фруктів, а також екзотичних квітів, що має невеликий післясмак з легкою кислинкою. Для виготовлення цього напою використовують сорт винограду Шардоне. Його вирощують в сонячній Італії на острові Сицилія. Саме на Сицилії переважно випускають білі вина. Острів омивається трьома морями і тому влітку має жаркий і вологий клімат. А теплий родючий грунт надає особливого смаку сортам винограду і дозволяє зібрати добре визрілі ягоди високої якості. Цей сорт добре використовується у виробництві вина. Складні процеси практично не змінюють властивості і залишають все найкраще, що зібрав виноград під час повного його визрівання. Після збору винограду і використання технологій виробництва, відбувається етап сухого пресування. Ферментація виготовляється в чанах з нержавіючої сталі і постійно контролюється температура, яка не повинна перевищувати 28 градусів.
Vigneti Zabu "Chiantari" Chardonnay Terre Sicilia - напій з освіжаючим смаком і з легкою ніжною кислинкою післясмаку. Має насичений аромат тропічних фруктів і екзотичних квітів. Це вино білого кольору із золотистим відтінком.
Біле ніжне вино можна подати як аперитив. Має ідеальне поєднання зі стравами з риби і різотто. Температура подачі - 10 °С.