Vigneti Zabu "Chiantari" Nero d'Avola Sicilia

791.50 грн.

Vigneti Zabu "Chiantari" Nero d'Avola Sicilia - вино, яке входить в 5% кращих алкогольних напоїв свого регіону. Відсутність домінанта в смаку робить його відмінним напоєм для будь-якого столу з вишуканими і простими м'ясними стравами. Виробництво вина займає досить багато часу через особливості його мацерації, віджимання і настоювання, але результат перевершує всі очікування. На думку багатьох гурманів, Кьянтара є одним з кращих столових вин Італії.
Контрольована температура мацерації очищених виноградних лоз триває не більше двох тижнів, після чого сік відправляють в прохолодні бетонні резервуари. Бродіння, отримане шляхом малолактичної ферментації, надає напою відмінну оксамитову структуру, яка підкреслює особливості фруктового смаку.
Тихе червоне вино купити необхідно тим, хто не любить тривалого післясмаку напою. Баланс смаків з переважанням фруктово-ягідного букета, де практично неможливо виділити певний домінант. Смак швидко переходить в післясмак і практично відразу розчиняється в смакових рецепторах дегустатора. Червоне сухе вино має збалансований і структурований аромат, який відкривається досить швидко. Запах гармонійний з присмаком і не особливо виділяється серед нот фруктового букета. У вина насичений пурпурно-червоний колір з затемненим повним рубіновим відтінком.
Червоне сухе вино рекомендовано подавати до страв італійської кухні. Відмінна сполучуваність з блюдами на основі яловичини або молодої баранини, а також паст з білим соусом. Підходить до гарячих страв з пернатої дичини. Якщо вживати "Chiantari" Nero d'Avola Sicilia як аперитив, до нього можна подати різні види твердих сирів або піцу.

АРТИКУЛ:
54607
ТИП:
Червоне
ЄМКІСТЬ:
0.75 л.
КРАЇНА:
Італія
РЕГІОН:
Сицилія
СОРТ ВИНОГРАДУ:
Неро д'Авола
ЦУКОР:
Сухе
КЛАСИФІКАЦІЯ:
IGT
КАТЕГОРІЯ:
Вино