Masseria Altemura «Negroamaro Salento IGT»

604.00 грн.

Masseria Altemura Negroamaro Salento – червоне сухе вино, виготовлене з винограду Негромаро, вирощеного на виноградниках провінції Бріндізі, визнане і експертами і споживачами. Під час вініфікації Masseria Altemura Negroamaro Salento виноград подрібнюють і обережно очищають. Ферментація відбувається в нержавіючій сталі при контрольованій температурі 28-30° C протягом 7 днів з наступною мацерацією на шкірі протягом 10 днів. Вино витримується 12 місяців у великих славонських бочках і витримується протягом наступного періоду в пляшці.
Вино Masseria Altemura Negroamaro Salento має насичений рубіново-червоний колір. В ароматі вина спочатку відчуваються ноти ожини, вишні та стиглих червоних фруктів, а потім чудова пікантність із запахом кави, шоколаду та солодощів. Смак Masseria Altemura Negroamaro Salento пікантний і округлий, добре збалансований і дуже приємний. Він виділяється своєю інтенсивністю та наполегливістю.
Визнане експертами та споживачами вино займе гідне місце за святковим столом поряд зі смаженими реберцями, відбивними з телятини та запеченою качкою. Оптимальна температура подачі: 16° – 18° C.

АРТИКУЛ:
52099
ТИП:
Червоне
ЄМКІСТЬ:
0.75 л.
КРАЇНА:
Італія
РЕГІОН:
Апулія
СОРТ ВИНОГРАДУ:
Негроамаро
ЦУКОР:
Сухе
КЛАСИФІКАЦІЯ:
IGT
КАТЕГОРІЯ:
Вино