Catavela, Denavolo
766.00 грн.
Вино Denavolo Catavela - справжня знахідка для поціновувачів помаранчевих вин. В ароматі відтінки лічі, білих квітів, анісу та вершкові акценти. Смак сухий, свіжий, з високою кислотністю та фруктовим післясмаком.
Джуліо Армані вініфікує свій білий виноград як червоне вино, використовуючи цілі плоди: м'якоть та шкірку. Усі ферментації відбуваються спонтанно з місцевими дріжджами. Тривалість мацерації шкірки варіюється залежно від вина (від кількох днів для Catavela до 8 місяців для Динаволіно та Динаволо).
Вино Catavela, Denavolo рекомендується подавати як аперитив, з м'ясом на грилі, легкими салатами, стравами з морепродуктів, риби чи овочів. Температура подачі 8-10°C.