Captain Morgan «White»
Captain Morgan, White - багатовікова рецептура, запечатана в пляшці, яка зберігає в собі таїнства і традиції піратів Карибського басейну. Формула, яка дасть вам можливість відчути себе на борту галери, на прапорі якої красується два черепа з двома кістками.
Ром Капітан Морган, Уайт проходить складну процедуру приготування, яка передбачає обробку цукрової тростини, з подальшим транспортуванням отриманого спирту в Англію, і витримку в спеціальних бочках. Складний процес обумовлюється сировиною, яка використовується. Прянощі, які формують основу і ореол смакових та ароматичних характеристик напою, збирають в країнах карибського басейну. Спеціальні колони, в яких проходить процедура дистиляції, розташовуються на виробництві в Ямайці. Це дозволяє зберегти свіжість інгредієнтів, їх оптимальну концентрацію і зменшити час від моменту збору до початку добування з них соку.
Процедура старіння напою проходить в дубових бочках і триває близько двох років. Саме за цей час органічність неймовірних гастрономічних якостей множиться, і демонструє нам весь потенціал піратського напою. Це вид рому в більшості своїй використовується в барній справі для створення різноманітних коктейлів. Багато з них ви можете зробити в домашніх умовах. Найпоширенішим вважається класичний мікс з льодом і колою, але експерименти в змішуванні проходять щодня. Етикетка із зображенням пірата відмінно доповнить будь-яку колекцію, легко урізноманітнює меню або коктейльну карту вашого закладу.
У ромі Captain Morgan «White» виразні ноти карамелі змішуються з ваніллю, розкриваючись приємними акцентами дині і банана, завершуючи загальне враження насиченим присмаком з відчуттям кокоса і перцю. Аромати ванілі та карамелі переважають над присутністю стиглої дині, а горіх і перець демонструють шикарний ореол. Колір напою рідкий, прозорий.
Ром Captain Morgan «White» добре п'ється в чистому вигляді, з льодом, підходить до ролі дигестиву, а також може стати основою або інгредієнтом для безлічі коктейлів класичних і авторських карт. Температура подачі 16-18 °С.