Херес BARBADILLO, Педро Хіменес 19%
Херес BARBADILLO, Педро Хіменес 19% - натуральний солодкий херес, що виготовляється з зародзиненого винограду однойменного сорту. Шеррі Педро Хіменес витримується методом оксидантного старіння, завдяки чому набуває здатності до дуже довгого зберігання і риси класичного солодкого хересу. Він густий, дуже запашний, з кремовою текстурою і багатою палітрою нот сухофруктів в букеті. Перед розливом по пляшках вино витримується від 3-х до 5 років за методом Солера в дубових бочках.
Херес насиченого червонувато-коричневого кольору з золотистим відливом. Складний аромат вина розкривається нотами темного ізюму, фініків, чорносливу, апельсинової кірки, меду, мускатного горіха, різдвяного кекса і вершкової іриски. Херес має багатий, глибокий, тягучий, солодкий смак з кремовою текстурою і довгим теплим післясмаком, наповненим нотами родзинок, меду і шоколадного торта.
Традиційно, солодкий херес подають до міцного чорного чаю, свіжих фруктів, морозива і десертів, кави і сигар, блакитних та гострих сирів, у чистому вигляді в якості дижестиву. Температура сервірування 15-18 °С.