
Airen Natural, De Sol A Sol
603.00 грн.
Хуліан Руїс обробляє майже 38 га. виноградників, деякі з яких дуже старі, нещеплені, вирощені в посушливих умовах кущові лози, плоди яких ферментуються та мацеруються протягом тривалого часу (від 2 до 16 місяців) без додавання будь-яких хімічних компонентів на лозах або у льоху. Tinaja – іспанський різновид глиняних амфор, саме в них ферментується це помаранчеве вино. Вино Airen Natural, De Sol A Sol містить аромати шафрану, оцту, сушеного інжиру, чебрецю, розмарину, лаку для нігтів, шкірки апельсина, гвоздики, меду, м`яти, тютюну, замші. У смаку сухе, середня кислотність, добре інтегрований алкоголь, виражена інтенсивність смаку. Розлито без фільтрації.