Вино Marques de Toledo. Маркес де Толедо Резерва
Вино Marqués de Toledo Reserva виготовлено з двох сортів винограду, зібраних із ділянки Finca La Carrasca. Збирання врожаю здійснювалось у 3-4 тиждень вересня, врожайність - 9 тонн з гектара. Мацерація 15 днів. Ферментація протягом 10 днів за температури 20-25 ºC. Вино витримувалося у середньо обпалених бочках з американського 30% та французького 70% дуба протягом 18 місяців.
Вино Marques de Toledo рубіново-червоного кольору із вишневими відтінками. В інтенсивному ароматі ноти стиглих фруктів. Смак потужний, сухий, збалансований, з нотами солодких фруктів та благородних танінів. Тривалий післясмак. Ідеально поєднується з червоним м'ясом, приготованим на грилі, дичиною, овочами гриль, витриманими сирами. Рекомендована температура подачі 16-18 °C.