Настоянка Angostura Cocoa Bitters
Angostura Cocoa – варіація на тему класичного біттера компанії, що поєднує цілий спектр смакових якостей і компонентів. Експериментальний напій виготовлений на основі какао-бобів сорту «Трінітаріо», купажу трав і спирту 57% міцності. Настоювання триває в районі 3 місяців. По закінченню біттер розбавляють водою до 48% і бутилюють у фірмові ємності. Ангостура Какао підкорить навіть найдосвідченіших поціновувачів міцного алкоголю своїм гармонійним пряним смаком з розкішною ароматикою. Ви можете зустріти біттер в складі коктейлів класичної барної карти. Купити оригінальний Angostura Cocoa можна у виномаркеті FOODWINER`S або оформити замовлення в нашому веб-маркеті.
Компанія Ангостура бере початок в далекому 1820: тоді доктор медичних наук Йоганн Готліб Веніамін Зігерт переїхав з Німеччини до Венесуели. Після чотирирічного вивчення тропічних рослин Йоганн створив настойку «Amargo Aromatico» на основі різних трав. Спочатку її активно використовували місцеві в лікувальних цілях, але з часом за настоянкою в портове місто на Оріноко почали прибувати кораблі з усього світу. Після удосконалення рецептури в 1870 році біттери почали додавати до алкогольних коктейлів.
Смак настоянки Angostura Cocoa Bitters багатогранний і насичений, переважають тони какао, горіхів, квітів і спецій. Завершується приємним післясмаком з відтінками трав. У розкішному ароматі відчуваються ноти пряних спецій, какао і цитрусових. Колір настоянки шоколадний.
Настоянка Angostura Cocoa Bitters чудово гармонує з десертами та є прекрасною основою для коктейлів.