Vicente Gandia. Фінка дель Мар Каберне Совіньйон
Vicente Gandia," Finca del Mar" Cabernet Sauvignon проводиться з однойменного сорту винограду, який росте на винограднику в 100 км від Валенсії, в екологічно чистому регіоні на висоті 800 м над рівнем моря. Завдяки великій різниці між денними і нічними температурами, ягоди достигають повільно, насичуючись ароматом і смаком в повній мірі. Після збору врожаю, ягоди піддаються ферментації, яка проходить при контрольованій температурі 25 °C в резервуарах з нержавіючої сталі і триває 14 днів. Витримується вино півроку в бочках з французького дуба. Вино "Finca del Mar" Cabernet Sauvignon завоювало срібну медаль на конкурсі" Mundus Vini" в Німеччині.
У вина насичений вишневий колір. Vicente Gandia. Фінка дель Мар Каберне Совіньйон демонструє м'який, округлий смак із шовковистою текстурою, міцними танінами й довгим, стійким післясмаком. Щедрий аромат вина розкривається відтінками червоної й чорної смородини, підліска й бальзаміко.
Вино складе гармонічну пару блюдам із червоного м'яса, ковбасам, ризотто й рагу.