Vicente Gandia. Кава Брют,бiле
Вироблено це ігристе вино на основі двох сортів винограду: Шардоне і Макабео. Після ручного збору врожаю і пресування ягід настає етап ферментації і подвійного бродіння. Витримка вина відбувається в пляшках, поміщених в льох за температури 15 градусів. Компанія Вісенте Гандія, яка виготовляє це шампанське, увійшла в 100 найкращих виноробів Європи і займає лідируючі позиції у себе на батьківщині в Іспанії. Біодинамічний метод вирощування лоз, якого вони дотримуються, суворо забороняє використання неорганічних добрив, тому їх продукцію сміливо можна вважати екологічно чистою.
Смак Vicente Gandia. Кава брют, бiле - глибокий, добре збалансований, з домінуючими квітково-цитрусовими тонами, що переходить в сухуватий тривалий післясмак. Аромат витончений, з виразними нотками весняних лугових квітів і цедри цитрусових. Колір напою світло солом'яний.
Vicente Gandia. Кава Брют,бiле дуже добре поєднується з різними закусками, десертами, фруктами і зрілими сирами.