Pitti, Pittnauer
Вино Pitti, Pittnauer насиченого рубінового кольору. Пряний і насичений аромат розкривається відтінками фіалки, чорниці, терну, буряків, нюансами хлібної скоринки та олівцевого грифеля. Соковитий, гармонійний смак із вершковою текстурою, наповнений нотами сливи, ожини, сушених трав, тютюновими відтінками, нюансами чорнила та приємною свіжістю в посмаку.
Вино виготовляється з винограду сортів Цвайгельт і Блауфранкіш, що вирощується біодинамічними методами в Бургенланді навколо озера Нойзідлерзее. Ягоди збирають вручну і ферментують у чанах з нержавіючої сталі з регулярним перекачуванням сусла, щоб розбити капелюшок. Після 15-денної мацерації та яблучно-молочного бродіння вино витримується протягом шести місяців у сталевих місткостях та використаних раніше дубових бариках.
Напій прекрасний у поєднанні із закусками з бекону, нескладними гарячими стравами з м'яса та дичини, пастою та сирами. Температура подавання 15-16 °С.