Buccia Nera Temuta di Campriano Chianti DOCG
Buccia Nera Tenuta Di Campriano Chianti DOCG має гладкий смак з багатогранною приємною кислотністю, добре інтегрованими в структуру дубильними нотами, відтінками соковитих червоних ягід і довгим післясмаком. Легкий свіжий аромат наповнений відтінками квітів та соковитих червоних ягід. Вино має гранатовий колір із пурпуровим відтінком.
Історія компанії розпочалася ще наприкінці XIX ст. Нове життя вдихнули у проєкт у 2000 році. Використовуючи досвід поколінь та сучасні знання, почали працювати на виноградниках, оливкових гаях та фруктових садах з дбайливим ставленням до природи та органічним підходом. А при виготовленні вина - принцип мінімального втручання зі спонтанною ферментацією, відсутністю домішок та мінімальним внесенням сульфітів при розливі. У 2004 році відбулася реконструкція винного льоху, де також додали сталеві резервуари та дубові бочки на додачу до бетонних чанів.
Виноградники розташовані на різних ділянках на висоті від 250 до 600 м над рівнем моря. Ґрунти з різним складом: гравій, пісок глина, алювіальні відкладення. На цих виноградниках вирощують кілька клонів Санджовезе від 5 до 30 років. Починаючи з 5 року зростання молодої лози, виноградники засіваються різнотрав'ям для кращого природного балансу та біорізноманіття.
Урожай збирають у жовтні. Виноград подрібнюють та залишають спонтанну ферментацію в резервуарах з нержавіючої сталі з контролем температури, малолактика проходить спонтанно. Стабілізація та витримка у чанах з нержавіючої сталі 4 місяці до розливу у пляшки та 2 місяці у пляшці.
Вино прекрасно поєднується із сирами середньої витримки, червоним смаженим м'ясом, овочевим рагу та різними видами пасти. Температура подачі 15 °С.