Sassaia, La Biancara
Вино Sassaia, La Biancara солом'яно-жовтого кольору з легкими зеленими відблисками. Вино демонструє чистий, освіжаючий смак із добре збалансованою кислотністю, легкими мигдальними нюансами та сухим посмаком. Вино інтригує свіжим, гармонійним ароматом, зітканим із нот зеленого яблука, груші та квітів ромашки.
Sassaia - елегантне, гладке натуральне біле вино з чудовим співвідношенням ціна-якість, яке потрібно і можна пити на одному диханні, тому що коли ви почнете пити, ви не захочете зупинитися. У цьому вині справді відчувається, що Анджоліно Мауле вклав у нього частину своєї душі. Сассайя виробляється з винограду сортів Гарганега і Требб'яно, вирощеного неподалік виноробні, на пагорбах Соріо з багатим на мінерали ґрунтом. Мимовільне бродіння проходить у дубових бочках об'ємом 30 см без контролю температури. Розлив по пляшках без очищення та фільтрації здійснюється у квітні наступного року. Частина розливу провадиться без додавання діоксиду сірки.
Ла Б'янкара виробляє натуральні вина із пристрастю та самовіддачею. Сім'я Мауле працює, не втручаючись у природні процеси, щоб отримати незаймані вина. Вона майстерно використовує дослідження та нові технології на свою користь, щоб зберегти високу якість вин та навколишнє середовище, в якому живе.
Вино Sassaia, La Biancara добре поєднується з паккері з цукіні та креветками, пастою "Карбонара" з морепродуктами, несолодким пирогом "Ербаццоне", піцою "Чотири сири", кабачками з гратеном. Температура подачі 10-12°C.