Trebbiolo Rosso, La Stoppa semi-sec
Вино Trebbiolo Rosso, La Stoppa semi-sec яскравого рубіново-червоного кольору. В ароматі вина сплітаються інтенсивні ноти червоних ягід, фруктів, квітів, перегною та овочеві нюанси. Смак вина молодий, свіжий, соковитий, хрумкий, добре збалансований, з сухими танінами, що повторюють аромат відтінками та стійким післясмаком.
Для виготовлення вина відбираються найбільші ягоди з молодих лоз, що ростуть у долині. Урожай збирається з органічного виноградника з 7-, 15- та 40-річними лозами. Вініфікація починається з мацерації на шкірці протягом 20 днів у сталевих та/або бетонних резервуарах. Після мимовільного бродіння з використанням натуральних дріжджів вино витримується 10 місяців на осаді у сталевих ємностях. Розлив здійснюється без фільтрації та з дуже малою кількістю діоксиду сірки.
Вино добре поєднується з тушкованим білим м'ясом, пастою, різотто з грибами та піцею, а охолодженим приємно гармонує з барбекю та пікніками. Температура подачі 14-18 °С.