Luis Felipe Edwards. Карменер Резерву
Luis Felipe Edwards Carmenere Reserva з комплексним смаком, зі свіжою кислотністю, м'якими округлими танінами та дуже стійким післясмаком. Вино інтенсивного рубіново-червоного кольору з чистими та глибокими фіолетовими відтінками. В ароматі вина відчуваються тони спецій та сушеного інжиру, що гармонійно поєднуються з нотками кави, темного шоколаду, ванілі та м'якими нюансами чорного перцю.
Це вино з пряним ароматом та високо стійким, гармонійним смаком. Вино виготовлене з винограду сортів Карменере та Аліканте Буше, вирощеного у долині Кольчагуа. Після ферментації вино витримується у бочках із французького дуба 8 місяців.
Вино добре поєднується зі смаженим білим та червоним м'ясом, супами з сочевицею або квасолею, сирами з блакитною пліснявою. Температура подачі 18-22°C.