Villa Clara Cava Brut
Виробник ігристого вина Кава Вілла Клара відомий з 1907 року. Це був період, коли був заснований «Сільськогосподарський синдикат». Кооперативний будинок побудували в 1914 році, зроблено це було на замовлення виноградарів нового синдикату. У 1959 році були об'єднані два підприємства - вони стали називатися Виноробний кооператив Сарраль. З цього моменту була зведена нова будівля, яку прибудували до попередньої. Асортимент пропонованої виробником продукції просто вражає: кожен знайде щось підходяще для себе - ігристі вина і тихі, каву. З кожним роком різноманітність пропонованих вин від цієї компанії зростає, і всі вони можуть похвалитися високою якістю і чудовими смаковими характеристиками.
Cava Villa Clara - білий брют, який виготовляється відповідно до суворої технології, щоб на виході отримати високоякісний продукт. Щоб отримати 7,5 кг винограду, на момент збору врожаю без перебою починають працювати 4 бункери і преси пневматичного типу. В цілому, кооперативами вирощується близько 900 га виноградників, які складаються здебільшого з білих сортів винограду. Завдяки тому, що процес виробництва цього вина суворо контролюється лабораторією, дотримується чітко поставлена технологія, напій виходить дивовижним.
На смак вино Cava Villa Clara буквально пронизане свіжими яблуками. Після нього залишається соковитий післясмак. Напій м'який, але в той же час має стійкий потік дрібних бульбашок. Вино збадьорливе і легке, не залишає після себе гіркуватості. У цього вина свіжий аромат. Перше, що можна почути - запах хлібної скориночки, який вдало доповнюється цитрусом і зеленим яблуком. Володіє мінеральним відтінком. Вино має приємний колір. Воно пшенично-жовте, але водночас має привабливі зелені відблиски.
Cava Brut Villa Clara - ідеальний варіант для аперитиву. Буде чудово поєднуватися з морепродуктами і стравами азіатської кухні. Вдалою парою до цього вина стануть і суші, і ікра. Будь-які страви, приготовані на основі риби, будуть також до речі до цього напою. Подавати до морепродуктів та риби його варто за температури близько 4-6 градусів.