Vicente Gandia. Бо Бобаль

534.00 грн.

У виробництві вина Vicente Gandia. Бо Бобаль використовується 100% сорту Бобаль (Bobal). Особливістю сорту є його висока стійкість і родючість. Це дозволяє отримувати вина з високим вмістом танінів і великим потенціалом для витримки. Ферментація проходить за температури 28 °С, в чанах з нержавіючої сталі. Мацерація сусла з шкіркою триває 15 днів. Потім витримка в бочках з французького дуба з Альє середнього випалу протягом 9 місяців. Варто відзначити, що насправді - це особливе вино, оскільки для його виробництва використовували 125 відібраних бочок, в честь 125-річчя його виробника, Bodega Vicente Gandia. На честь ювілею, майстри заводу зробили не просто вино з 100% Бобаля, а взялися за справу з 100% пристрастю, і у них вийшло 100% унікальне вино.
Смак вина інтенсивний, повнотілий, з прекрасними «м'ясистим» танінами і гамою смаків, що поєднують в собі тони свіжих фруктів, чорних ягід і дуба. Збалансований і м'який післясмак. Аромат тягучий, складний, широка гама, що складається з нот диких ягід, червоних фруктів і обпаленого дуба. Колір напою щільний темно-червоний, з рубіновим обідком.
Вино прекрасно підходить до стейків, смаженого м'яса, дичини, до копченого або в'яленого м'яса. Температура подачі 15-16 °С.
Напій прекрасно проявить себе після 3 років витримки в пляшці, пік настане через 6-7 років. Можлива витримка до 14-15 років.

АРТИКУЛ:
51894
ТИП:
Червоне
ЄМКІСТЬ:
0.75 л.
КРАЇНА:
Іспанія
ЦУКОР:
Сухе
КЛАСИФІКАЦІЯ:
DOC
КАТЕГОРІЯ:
Вино
На жаль, наразі цього товару немає на складі. Однак ми радо приймемо Ваше замовлення заздалегідь! Щоб зробити предзаказ, будь ласка, зателефонуйте нам за номером +380 (73) 287 00 08. Ми забезпечимо індивідуальний підхід та оперативно повідомимо Вас, як тільки товар з'явиться в наявності. Дякуємо, що обрали нас!