Дівін Бардар 3 років
Бардар - найвідоміший девін Молдови. Що знаходиться в районі Codrii (Вудс), всього в 15 км від столиці, в самому серці Молдови. Основа рецепту – це дистилят, який виготовляється з вин, що складаються з білих сортів винограду. Після дистиляції спирти розливають у невеликі бочки із французького дуба, де, залежно від сорту майбутнього бренді, вони витримуються від 3 до 30 років. Перед розливом бренді охолоджується протягом двох діб і фільтрується, таким чином напою надається стійкість до випадання осаду.
Смак повний, гармонійний, квітково-фруктовий з тривалим зігріваючим післясмаком. Аромат сукупний та цілісний, елегантний, з квітковими тонами та легкою ванільною ноткою. Колір золотисто-бурштиновий.
Дівін Бардар 3 років рекомендується подавати як дижестив, а також аперитив у поєднанні з льодом та тоніком.