Фінляндія Журавлина біла
Знаменита горілка Фінляндія вперше побачила світ в 1970 році. В якості сировини для неї використовується особливий шестирядний ячмінь, який повільно зріє під благодатними променями північного сонця, що не заходить за горизонт протягом декількох місяців. Технологію виробництва горілки Фінляндія також по праву можна назвати унікальною, тому що при її виготовленні застосовується процес безперервної дистиляції, що включає в себе більше 200 ступенів очищення, завдяки чому горілка набуває свою неповторну м'якість.
Смак горілки неймовірно м'який, легкий, з терпким характером, створеним екстрактом журавлини. Аромат приємний, легкий, з терпкою журавлинною нотою. Колір кришталево-прозорий.
Можна вживати як в чистому вигляді, будучи добре охолодженою, так і в складі коктейлів. Класично поєднується з українською та європейською кухнею: печенею по-домашньому, млинцями з ікрою, запеченим птахом, солянкою, а в якості закуски ідеальними будуть мариновані грибочки, соління, м'ясна тарілка. Горілка подається охолодженою.