Натисніть Enter для пошуку

Просекко Суперіоре "Прато Скуро "

881.00 грн.

Перша ферментація: бродіння з контрольованою температурою в сталевому резервуарі
Друга ферментація: 30 днів
Мацерація: 1-2 місяці
Спосіб виготовлення ігристого вина: ферментація у великих резервуарах під тиском (метод Шарма/Мартінотті)
Залишковий цукор: 8 г/л
Кислотність: 5,8 г/л
Період збору винограду: з 10 по 30 вересня
Максимальна врожайність з гектара: 135 ц
Температура подачі: 4-5С

АРТИКУЛ:
59209
ТИП:
Біле
ЄМКІСТЬ:
0.75 л.
КРАЇНА:
Італія
РЕГІОН:
Венето
СОРТ ВИНОГРАДУ:
Глера
ЦУКОР:
Сухе