"Susumaniello" Puglia IGP
Червоне напівсухе вино Сузуманьелло втілює неповторний характер теруару і авторський стиль місцевих майстрів. Напій виготовлений із ягід Сузуманьелло, які збирають по досягненню максимальної стиглості вручну. Далі плоди пресують, поміщають в сталеві резервуари, сусло мацерують. Дозріває італійське вино в дубових бочках. Susumaniello, Masca del Tacco відрізняється оксамитовими нотами, яскравими фруктовими тонами і пікантістю спецій. Воно прекрасно доповнить м'ясні страви і прикрасить вечерю з особливого приводу.
Сімейний виноробний маєток Poggio le Volpi був заснований у 1920 році. Пристрасть засновника Маніло Мерже до виноробства передалася його нащадкам, ось уже 3 покоління створює напої за фамільними рецептурами. Сьогодні бізнес переживає етап процвітання, продукція експортується в усій Європі. Філософія бренду полягає у створенні алкогольних напоїв найвищої якості без втрати їх автентичності. Компанія наголошує на самобутності, традиціях і досвіді.
Смак вина округлий і танінний, відчуваються мотиви чорних і червоних фруктів, ягід, ванілі і спецій. Яскравий аромат з нотами червоних і чорних ягід, прянощів і квітів. Колір напою рубіновий.
"Susumaniello" Puglia гармонує з ковбасами, червоним м'ясом, пастою з грибами і сирами.
Сусуманьелло. Температура подачі 16-18 °С.