"Lucien Albrecht" Crémant d’Alsace Brut
Cremant d'Alsace — розкішне французьке вино брют, у виробництві якого використовують виноград Піно Оксеруа, Піно Грі й Піно Блан. Термін «crémant» походить із Шампані та є символом зусиль кількох ельзаських виноробів. Лози культивують на виноградниках Ельзасу й збирають вручну в муніципалітеті Оршвір. Південний середземноморський мікроклімат чудово сприяє ранньому дозріванню плодів.
Виробництво проходить традиційним методом: після м'якого пресування слідує ферментація в сталевих чанах за суворо контрольованої температури протягом 6-8 тижнів. Витримка триває 18-20 місяців на дріжджовому осаді, а перед реалізацією ігристе проводить у пляшці не менше 12 місяців. Вишукане Lucien Albrecht, Brut привертає увагу з перших секунд своїм чудовим ароматом й елегантним смаком. Напій є володарем 91 бала від Wine Enthusiast 2018 року.
Смак "Lucien Albrecht" Crémant d’Alsace Brut округлий, ніжний, вишуканий, чудово збалансований, з приємною текстурою та спокусливим фінішем. У вина тонкий елегантний аромат білих квітів, зеленого яблука, свіжих цитрусових й лугових трав. Колір чистий солом'яний.
Брют "Lucien Albrecht" Crémant d’Alsace чудовий аперитив, неповторно смакує з легкими закусками, ніжними десертами й фруктами. Температура подачі 7-8 °С.