
Le Petit Buisson, Clos du Tue-Boeuf
"Le Petit Buisson" — прекрасне, самобутнє й дуже чисте біодинамічне вино із хрусткою фруктовістю, дуже гармонічне, яскраве,. Виготовлене з винограду сорту Совіньйон Блан. Виноград вирощується на ділянці "Petit Buisson" площею 1,4 га в долині Шер. Ґрунт цього органічного виноградника складається із глини й вапняку. Урожай збирається вручну з 35-літніх лоз. Після ферментації з натуральними дріжджами вино витримується на осаді в старих бургундських бочках протягом 6 місяців. "Le Petit Buisson" розливається в пляшки нефільтрованим, з мінімальним додаванням сірки.
Смак вина насичений, питкий, з яскравою свіжістю, хрусткою фруктовістю і соковитим післясмаком. Аромат вина розкривається відтінками агрусу, зеленого яблука, сушених трав і мінералів. Колір напою світло-золотистий.
Вино Le Petit Buisson є відмінним аперитивом, а також гармонійно поєднується з стравами з риби, морепродуктів і вершковими сирами. Температура подачі 10–12 °С.