Nero d'Avola, Ciello
295.00 грн.
Вино Nero d'Avola, Ciello виконане у стилі "natural wine", зі свіжістю та ароматом темних, майже обсмажених фруктів. Трохи лакриці, середземноморських трав, натяк на каву та гіркий шоколад. Ciello не освітлюється і не фільтрується і може здаватися каламутним. У смаку м'яке, свіже, гладке. Виноградники, на яких виготовляється це червоне вино, розташовані на піщаних пагорбах Алькамо, на висоті майже 300 метрів над рівнем моря. 100% органічно вирощене вино Nero d'Avola ферментується натуральними дріжджами, піддається малолактичній ферментації та витримується в чанах із нержавіючої сталі протягом 6 місяців.
Nero d'Avola, Ciello добре поєднується з піцою, рекомендується до страв з червоного м'яса та печені. Температура подачі 16-18°C.