Verjus Apero, Weingut Tement
Вержус – це кисло-солодкий сік із незрілих ягід винограду з витонченим ароматом та інтенсивним смаком. Сьогодні верджус став улюбленцем виноробів та фанатів вина, які знайшли безалкогольну альтернативу улюбленому напою. Як часто буває у нашому світі, все нове – це добре забуте старе. Верджус був популярний у Середньовіччі та активно використовувався у кулінарії, зараз він переживає ренесанс, але вже в іншій ролі. Приємно пити щось освіжаюче, підбадьорливе та безалкогольне протягом дня, і тут вам на допомогу прийде верджус. Цей верджус від іменитого австрійця Tement – освіжаючий, з делікатним смаком фруктів і великою кількістю антиоксидантів і мінералів. В ароматі тони аличі, яблучних кісточок, раннього винограду.
Вержус п`ють, змішуючи із звичайною чи газованою водою 1:2 або 1:3.