Одесос Мерло лімітована серія

256.00 грн.

Мацерація на мезги 4 дня. Ферментація при 20 °С протягом 13 днів. Ферментація яблучно-молоч- ної кислоти шляхом інокуляції бактерій в середині бро- діння. Тривалість яблучно-кислотного бродіння 21 днів (8 днів після закінчення первинну ферментацію).

АРТИКУЛ:
54597
ТИП:
Червоне
ЄМКІСТЬ:
0.75 л.
ВИРОБНИК:
Одесос
КРАЇНА:
Україна
ЦУКОР:
Сухе
КАТЕГОРІЯ:
Вино
На жаль, наразі цього товару немає на складі. Однак ми радо приймемо Ваше замовлення заздалегідь! Щоб зробити предзаказ, будь ласка, зателефонуйте нам за номером +380 (73) 287 00 08. Ми забезпечимо індивідуальний підхід та оперативно повідомимо Вас, як тільки товар з'явиться в наявності. Дякуємо, що обрали нас!