Jagermeister
До складу лікеру входить 56 інгредієнтів: трави, коріння, кора, фрукти і навіть деревина. У виробництві єгермейстера всі компоненти подрібнюють, заливають спиртом і водою і поміщають в дубові бочки на 12 місяців. Так відбувається перехід смаку і ароматів компонентів в спирт. Потім Jagermeister доводять до міцності 35 °, додають карамель та цукор і розливають в спеціальні пляшки, товсте скло яких прекрасно захищає від потрапляння сонячних променів.
Смак напою складний, виражений, різноманітний, трав'яний, терпкий, але водночас м'який.
Аромат багатогранний, в складній палітрі виражені тони кориці, шафрану, коріандру, імбиру і гвоздики. Колір глибокий, темний.
Єгермайстер - основа багатьох коктейлів. Але ідеальним варіантом вживання егермайстеру є його вживання в чистому вигляді сильно охолодженим (до -20; низька температура робить Єгермайстер тягучим і розкриває смак багатьох інгредієнтів).