Renosu Rosso, Tenute Dettori
Вино Tenute Dettori Renosu Rosso рубіново-червоного кольору. У складному ароматі сплітаються ноти сливи, лісового горіха, лакриці, цитрусових фруктів та стійкі відтінки орегано та інших пряних трав. М'який, приємний, повний смак з гарною мінеральністю, наповнений фруктовими та пряними нотками, які переходять у стійкий посмак.
Renosu Rosso виробляється з трьох типових сардинських сортів: Моніка, Каннонау і Паскаль, зібраних з лоз віком близько 100 років, що культивуються на органічному винограднику площею 12 га на висоті 300 метрів, на пагорбі з багатим вапняним ґрунтом. Мацерація та ферментація з використанням виключно натуральних дріжджів проходять у бетонних резервуарах протягом 3-10 днів. Витримка вина у невеликих цементних місткостях займає 2-3 роки. Перед розливом по пляшках вино не фільтрується та не освітлюється.