Barone Ricasoli, "Brolio" Chianti Classico
"Brolio" Chianti Classico — вино, яке легко п'ється, що характерно для К'янті Класіко, а також має багатій і комплексної структурою, що робить його великим у своїй категорії. "Броліо" К'янті Класіко проводиться з Санджовезе, до якого іноді, в залежності від вінтажу, додається невелике кількість Каберне Совіньон і Мерло. Виноград вирощується на виробничій площі в Гайоле в К'янті. Виноградники розташовані на схилах пагорбів, на висоті від 280 до 480 метрів над рівнем моря. Ця земля відрізняється різноманітністю і багатством грунтів.
Збір врожаю для вінтажу 2016року почався у вересні. Ферментація винограду і 16-денна мацерація на шкірці проходили у резервуарах з нержавіючої стали при контрольованою температурі 24-27 °С. Дозрівання вина здійснювалося у великих дубових бочках і баррік протягом 9 місяців. Перед надходженням у продаж вино витримувалося 3-6 місяців у в пляшках льохах виноробні.