Bombay Sapphire, 47%
Джин Bombay Sapphire (Бомбей Саппфір) - міцний напій, який можна вживати в чистому вигляді, або в складі коктейлів.
Рослинні компоненти для джину Bombay Sapphire привозять з регіонів, в яких вони найкраще ростуть. Корінь дудніка збирають у Саксонії, гіркий мигдаль та лимонну шкірку – в Іспанії, в Марокко виробляють коріандр, в Індокитаї кору касії. Райські зерна вирощують в Західній Африці, в Китаї – лакрицю, а у Тоскані – ягоди ялівцю.
Для приготування дистиляту використовують спеціальні катерхедські куби. Особливість джину в тому, що шотландський пшеничний спирт проходить окрему подвійну дистиляцію, а під час третьої дистиляції спирт проходить через мідні куби з рослинною сумішшю. В результаті отримують концентрований продукт, який пом'якшують кришталево чистою водою з озера Врінві. Напрочуд ароматний і м'який джин розливають у пляшки з оригінальним дизайном: напівпрозорі, чистого блакитного кольору, що нагадують дорогоцінний сапфір. Bombay Sapphire визнаний "Кращим у світі джином преміумкласу" за версією International Wine and Spirit Record.