Aperol Aperetivo
Аперитив Aperol Aperetivo виготовляється за класичною технологією мацерації, тобто настоювання рослинних інгредієнтів на спиртовій основі. Передбачається, що назва Aperol – алюзія на італійське слово aperetivo (аперитив). Схоже, творці напою мали намір обіграти схожість у звучанні цих двох слів. Фірмовим помаранчевим кольором Апероль завдячує натуральному апельсиновому концентрату. У найвищий туристичний сезон в одній тільки Венеції випивають близько 200 коктейлів Spritz за хвилину.
Апероль виробляють за давнім рецептом, який тримають у секреті. Відомо, що до списку складових входять спирт, цукор, вода, гіркі та солодкі апельсини, ревінь, кора хінного дерева, тирлички та велика кількість інших рослинних інгредієнтів в ідеально збалансованій пропорції. За офіційною інформацією бренду відомо, що напій містить близько 30 смакових компонентів.